Ați fost întotdeauna un pic sceptic față de Wikipedia, dar, de-a lungul anilor, ați găsit-o din ce în ce mai fiabilă pentru informațiile despre celebrități (de ex.

Ați fost întotdeauna un pic sceptic față de Wikipedia, dar, de-a lungul anilor, ați găsit-o din ce în ce mai fiabilă pentru informațiile despre celebrități (de ex.

Continuați să citiți … De RYAN BECKLAND Creșterea cazurilor de afaceri pentru noi modele de furnizare a asistenței medicale și integrarea tehnologiei digitale de sănătate ajunge la punctul de convergență – creând sinergii puternice în care odată existau doar silozuri de date și scepticism. Nu am realizat încă această sinergie, dar oportunitățile care apar în 2015 vor muta industria mult mai aproape de inițiativele mult așteptate în domeniul îngrijirii conectate, bazate pe valoare. Persoanele sunt hiper-conectate în mod constant la o varietate de rețele și dispozitive tehnologice. Articole portabile vor continua să intre pe piață, dar caracteristicile și concentrarea lor vor merge mult dincolo de fitness. Chiar și dispozitivele care intră pe piață acum sunt mai sofisticate ca niciodată. Unele sunt acum echipate cu instrumente precum urmărirea activității musculare, EEG, monitorizarea respirației și măsurarea luminii UV. Va fi fascinant să urmărim modul în care aparatele electronice de consum, dispozitivele portabile și dispozitivele clinice continuă să se îmbine și să adopte noi forme. Câteva exemple deosebit de interesante vor fi în categoriile de tatuaje digitale, dispozitive implantabile și lentile inteligente. Pe măsură ce adoptarea dispozitivelor portabile continuă să crească, vom continua să vedem mai multă valoare acordată accesului datelor digitale de sănătate de către organizațiile de asistență medicală și de sănătate. Acest lucru va fi deosebit de important pe măsură ce asistența medicală se deplasează către modele de îngrijire bazate pe valoare. Necesitatea de a obține acces la datele acționabile de pe dispozitivele conectate va crește doar pe măsură ce inovația creează tehnologii mai complexe pe piață.

Continuați să citiți … De către JOHN SCHUMANN, MD Sunteți un cititor THCB loial. Ai un simptom. Tu îl Google. Unul dintre primele trei accesări va fi o intrare despre simptom sau o afecțiune asociată pe Wikipedia. În calitate de laic informat, vă întrebați: „Cât de exactă este Wikipedia pentru informațiile medicale?” Ați fost întotdeauna un pic sceptic față de Wikipedia, dar, de-a lungul anilor, ați găsit-o din ce în ce mai fiabilă pentru pasionații de vedete (de ex. „Câți ani are Jane Lynch?” Sau „Care era numele acelui tip din„ Crash?) ”) Și trivia sportivă („ Câte Super Bowls au pierdut Minnesota Vikings? ”). De fapt, a devenit destul de util pentru a înțelege geopolitica, istoria veche și recentă și pentru a ajuta la explicarea subiectelor științifice (Bosonul Higgs, cineva?). Deci, de ce nu medicina?

Noi, în medicina academică, ne uităm la nas pe Wikipedia. „Arată-ne textele originale”, zicem noi.potencialex efecte adverse „De unde provin datele originale?” îi întrebăm pe rezidenți și pe studenți. La fel cum liceenii și copiii de la facultate sunt avertizați să nu folosească Wikipedia ca instrument de cercetare, profesorii de medicină consideră că site-ul este modest în ceea ce privește seriozitatea scopului. Ei bine, este timpul să acceptăm realitatea. O folosim cu toții, indiferent dacă recunoaștem sau nu. Unii dintre noi foarte mult. Vestea bună este că Wikipedia va deveni și mai bună în domeniul medical. Continuați să citiți … De Bob Wachter, MD În urmă cu câteva săptămâni, un bărbat de vârstă mijlocie a decis să trimită un tweet despre boala mamei sale de la patul ei. Tweeturile au devenit virale și au devenit subiectul unei conversații naționale. Bărbatul, bineînțeles, a fost prezent al NPR Scott Simon, iar reflecțiile sale despre boala mamei sale și moartea finală sunt pline de înțelegere, perspicace și merită timpul tău. În aceleași zile și fără să știu rapoartele în timp real ale lui Simon, m-am trezit și eu îngrijindu-mă de mama spitalizată și am luat aceeași decizie – să trimit un tweet de pe pat. (La fel ca și cu mama lui Simon, a mea nu prea înțelegea ce este Twitter, dar am avut încredere în fiul ei că este un lucru bun de făcut.) A fi alături de mama mea în timpul unui sejur internat de patru zile a oferit o fereastră cu privire la modul în care lucrurile funcționează efectiv la propriul meu spital, unde am practicat timp de trei decenii, și în lumea îngrijirii spitalicești și a siguranței pacienților, pasiunile mele profesionale. În acest blog, voi profita de absența unei limite de 140 de caractere pentru a explora câteva dintre lecțiile pe care le-am învățat.

Mai întâi un pic de fundal. Mama mea este o femeie încântătoare de 77 de ani, care locuiește cu tatăl meu în vârstă de 83 de ani în Boca Raton, Florida. În general, a fost sănătoasă de-a lungul vieții. În urmă cu doi ani, un nodul pulmonar urmărit la scanările CT seriale a fost diagnosticat ca fiind cancer și a suferit o lobectomie inferioară dreaptă, care a lăsat-o ușor să respire, dar cu un prognostic rezonabil de bun. În plămânul inferior stâng este un alt nodul mic; și acum este urmărit cu scanări seriale. În timp ce acel nodul rămas s-ar putea dovedi încă canceros, nu se aprinde pe scanarea PET și nici nu a crescut într-un an. Așadar, continuăm să-l urmărim, cu degetele încrucișate. Din păcate, după o recuperare dificilă după operația pulmonară, în urmă cu aproximativ un an, mama a dezvoltat o obstrucție a intestinului subțire (SBO). Pentru cei dintre voi care nu sunteți clinici, acesta este unul dintre cele mai dureroase evenimente ale vieții: intestinul, blocat, începe să se umfle pe măsură ce conținutul său revine, ducând în cele din urmă la greață și vărsături intratabile și dureri chinuitoare. Obstrucția intestinului este rară într-un abdomen „virgin” – marea majoritate a cazurilor rezultă din țesutul cicatricial („aderențe”) care s-a format după o intervenție chirurgicală anterioară. În cazul mamei mele, bineînțeles, ne-am îngrijorat că SBO a fost rezultatul unui cancer pulmonar metastatic, dar ancheta a arătat doar țesut cicatricial, probabil dintr-o histerectomie făcută cu zeci de ani mai devreme. Continuați să citiți … De Bob Wachter, MD, uneori explic studenților la medicină că intră într-o profesie care se transformă, precum cărbunele în diamante, sub presiunea unui nou mandat. „Lumea ne va împinge, necruțător și fără milă, să oferim îngrijire de cea mai înaltă calitate, cea mai sigură și mai satisfăcătoare la cel mai mic cost”, voi spune cu seriozitate, încercând să le atrag atenția. „Ce mai încercai să faci înainte?” unii au cerut, în acel mod minunat, că elevii deștepți amestecă naivitatea cu o înțelegere orbitoare. Este destul de uimitor faptul că asistența medicală a fost izolată de presiunile de afaceri pe care toți cei de la Yahoo! la afacerea tatălui meu cu confecții au experimentat încă de pe vremea lui Adam Smith.

Am experimentat un pic din această presiune la mijlocul anilor 1990, când experții au declarat că inflația medicală este „nedurabilă” (sună familiar?) Și am inventat îngrijirea reușită pentru a o ucide. Știm cum s-a încheiat acea poveste – reacția publică și profesională împotriva HMO-urilor a defanșat tigrul de îngrijire gestionat până la punctul în care abia ar putea produce un „miau”. Reacția a fost urmată de o perioadă de 15 ani, timp în care eforturile de reducere a costurilor asistenței medicale au fost remarcabil de slabe. Alergarea a luat sfârșit. Din fericire, în timp ce am fost eliberați de reducerea costurilor, nu ni s-a acordat o trecere gratuită la îmbunătățiri. Începând cu rapoartele Institutului de Medicină despre siguranță (2000) și calitate (2001), am fost supuși unei presiuni crescânde pentru a îmbunătăți numeratorul ecuației valorice: siguranța pacientului, calitatea îngrijirii și satisfacția pacientului. În special pentru aceia dintre noi care lucrează în spitale, acum simțim această presiune din mai multe unghiuri: de la acreditori (inspecții ale Comisiei mixte mai viguroase și neanunțate, limite de oră de rezidență), transparență (Medicare’s Hospital Compare), măsurare comparativă (HealthGrades, Leapfrog, Consumer Reports și multe alte clasamente de spitale) și, cel mai recent, politici de plată (nu se plătește pentru „evenimente niciodată”, penalități pentru readmisii, achiziții bazate pe valoare și standarde „Utilizare semnificativă” pentru IT). Aceste inițiative au creat un caz de afaceri din ce în ce mai robust pentru îmbunătățire. Spitalele de pretutindeni au răspuns cu noi resurse, comitete, modalități de analiză a datelor, programe educaționale, sisteme informatice și multe altele. Continuați să citiți … De Suzanne Delbanco Într-o lume în care costurile asistenței medicale sunt în creștere și consumatorii iau o pondere tot mai mare, este esențial să aibă acces ușor la informații ușor de înțeles despre calitatea și costul îngrijirii lor.

  În timp ce am făcut pași decenți în punerea la dispoziție a datelor de calitate, consumatorii au încă puține sau deloc informații cu privire la prețurile asistenței medicale, ceea ce face dificilă, dacă nu imposibilă, ca aceștia să caute asistență de valoare mai mare. Numeroase studii și articole au explorat această problemă, cum ar fi un studiu recent al UCSF, evidențiat în JAMA, care a constatat că apendicectomiile de rutină pot costa doar 1.529 dolari sau 183.000 dolari. Așa cum a afirmat atât de elocvent directorul PBGH Dr. Arnie Milstein în Wall Street Journal, „Managerii de baseball fantasy au mai multe informații care evaluează jucătorii pentru echipele lor decât pacienții și medicii de referință în problemele vieții și morții”. Acum, Catalyst for Payment Reform (CPR), o corporație independentă, non-profit, care lucrează în numele marilor angajatori și a altor cumpărători de servicii medicale pentru a cataliza îmbunătățirile modului în care plătim pentru serviciile de sănătate, tocmai a lansat o suită de instrumente pentru a cataliza transparența prețurilor. Suita include o primă declarație de acest fel a cumpărătorilor de CPR privind calitatea și transparența prețurilor în asistența medicală, aprobată de mai multe organizații partenere, care duce planurile și furnizorii la sarcină: dați-ne date despre prețuri până în ianuarie 2014. Continuați să citiți … De Bob Wachter, MD, știam că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu și, la sfârșitul acestei săptămâni, în sfârșit. În 2003 US News World Report a pronunțat spitalul meu, Centrul Medical UCSF, al 7-lea cel mai bun din țară. În același an, Medicare și-a lansat site-ul web Comparare spital. Pentru prima dată, măsurile de calitate pentru pacienții cu pneumonie, insuficiență cardiacă și atac de cord au fost acum disponibile instant pe internet. În timp ce ne-am comportat bine la multe dintre măsurile Medicare, am fost mediocri la unele. Și pe unul dintre ei – procentul pacienților internați cu pneumonie spitalizați care au primit vaccin pneumococic înainte de externare – am fost abisali, făcându-ne corect doar 10% din timp.

Iată-ne, un spital universitar de un miliard de dolari, unul dintre adevăratele Meccas din domeniul sănătății și nu ne-am putut da seama cum să le oferim pacienților un simplu vaccin. Încercând să-i inspir pe colegii mei să abordeze acest proiect și alte proiecte QI cu pasiunea de care au nevoie, am apelat atât la datoria medicilor față de pacienți, cât și la competitivitatea noastră înnăscută. Știri din SUA World Report ne-ar putea considera acum unul dintre primele zece spitale din țară, am spus, dar acesta a fost în mare parte un concurs de renume. Cât credeți că va trece până când aceste măsuri de calitate raportate public vor avea un rol important în clasamentul US News? Sau că reputația noastră va fi de fapt determinată de date reale de performanță? Continuați să citiți … De Merrill Goozner Totul a început când Dr. Renee Hsia de la Universitatea din California din San Francisco a primit o cerere simplă de la un bun prieten care s-a cazat într-un spital local pentru o apendicectomie de urgență. Procedura destul de rutină a avut loc de 19.368 de ori în 2009 în California.

După ce s-a întors acasă, a primit o factură de la spital pentru 19.000 de dolari, coplata sa pentru părțile operațiunii de 54.000 de dolari pe care compania sa de asigurări nu le acoperea. „A vrut să știe dacă aceasta este taxa obișnuită și obișnuită pentru o ședere de o zi în spital”, și-a amintit ea. Și astfel au început cercetările sale privind variabilitatea prețurilor în stat, care a fost publicată săptămâna aceasta în Arhivele Medicinii Interne. Prețurile au variat de la 1.529 dolari până la 182.955 dolari, cu o taxă mediană de spital de 33.611 dolari, a arătat studiul. Prețurile nu au variat doar între spitale, ci au variat în cadrul spitalelor. Cea mai mare răspândire a avut loc la un spital, ceea ce Hsia nu a dezvăluit, unde cea mai ieftină apendectomie a fost de 7.504 USD, în timp ce cea mai scumpă taxă a fost de 171.696 USD. Au existat numeroase spitale în care răspândirea a fost de 100.000 dolari sau mai mult. „Au avut același diagnostic, dar s-ar fi putut face lucruri diferite”, a spus ea. De exemplu, un pacient ar fi putut avea mai multe teste imagistice și laparoscopie robotică, în timp ce celălalt nu a primit imagistică și o laparoscopie regulată. Nu există dovezi care să sugereze că un set de alternative ar avea rezultate mai bune decât celălalt. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/the-lewin-group/200OK De KENT BOTTLES, MD Acum că Curtea Supremă a confirmat constituționalitatea Legii privind protecția pacienților și îngrijirea accesibilă (PPACA), asigurătorii de sănătate se străduiesc să se reinventeze pentru o nouă eră. Într-o postare anterioară, am citat CEO-ul Aetna, Mark Bertolini, spunând că vrea să creeze un model de afaceri care să aibă sens în conformitate cu noile reguli și reglementări. Într-un discurs recent, Bertolini a explicat: „Trebuie să trecem sistemul de la riscul de subscriere la gestionarea populațiilor. Vrem să avem o relație diferită cu furnizorii, medicii și spitalele cu care facem afaceri. ” Începând cu Aetna, această analiză va examina modalitățile prin care companiile de asigurări încearcă să se reinventeze pentru un sistem reformat de livrare a asistenței medicale care se întreabă adesea de ce avem nevoie de asigurători de sănătate.

La începutul acestui an, Aetna a decis să evolueze „’ de la un operator de asigurări la o companie de soluții de sănătate ”. ”Șeful departamentului de marketing pentru branduri și consumatori de la Aetna a declarat:„ „Din ce în ce mai mult, consumatorul final este cel pe care trebuie să ne concentrăm.” Aetna a dezvoltat Care Pass Platform, un instrument agnostic pe care toți consumatorii îl pot folosi pentru a agrega și organiza datele lor de fitness, medicale, de asigurare și nutriție. Aetna colaborează, de asemenea, cu Medicity pentru a oferi aplicații smartphone pentru furnizori și iTriage pentru a oferi aplicații consumatorilor. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/jason-chung/200OK De JASON CHUNG Știri uriașe au lovit astăzi, deoarece Theranos, președintele și CEO-ul său Elizabeth Holmes și fostul său președinte și COO Ramesh „Sunny” Balwani au fost acuzat de „fraudă elaborată de ani de zile” de către Securities and Exchange Commission. Litania presupuselor încălcări ale Legii valorilor mobiliare din 1933 și Legea burselor valorilor mobiliare din 1934 sunt aproape la fel de amețitoare ca acuzațiile de fapt detaliate de fraudă repetată și intenționată perpetuată de Holmes și Balwani asupra investitorilor care probabil ar fi trebuit să știe mai bine. Revizuind plângerea SEC împotriva Holmes, este uimitor să vedem în ce măsură Holmes și Balwani au reușit să tragă lâna peste ochii investitorilor. Aspectele esențiale ale acuzațiilor SEC includ: Continuați să citiți … De JASON CHUNG În urmă cu două luni, am scris despre impactul potențial al achiziției Amazon de Whole Foods asupra prețurilor alimentelor. Atât aici, cât și în Boston Globe, am sperat și am prezis că Amazon își va folosi renumita rețea de distribuție pentru a reduce prețurile la produsele alimentare sănătoase și organice care au făcut faimoase Whole Foods. Mă bucur să spun că am avut dreptate. Astăzi, în Ziua 1 a deținerii oficiale de către Amazon a Whole Foods, americanii au ajuns să vadă primele impacturi tangibile ale deținerii Amazonului și, așa cum s-a prezis, erau prețuri mai mici. După cum au remarcat jurnaliștii, lanțul a luat în derâdere când Whole Paycheck ar trebui acum denumit „3/4 Paycheck”, având în vedere reduceri profunde în medie de 25% la o gamă largă de produse, de la banane la unt. Deși terifiant pentru concurenții Amazon, cum ar fi Kroger, Walmart și Costco, incursiunea majoră a Amazonului în alimente din cărămidă și mortar ar putea ajunge să fie un avantaj pentru consumatori – cel puțin pe termen scurt.

  Nu este un secret faptul că Amazon își păstrează mentalitatea de pornire web prin promovarea agresivă a liderilor de pierderi pentru a elimina concurența. Și creșterea concurenței va servi mai bine consumatorilor care au fost stoarși de recuperarea inflației la prețurile la alimente.